Friday 17 August 2012

Jógaórák a Blahán szeptember 10-étől


Kedves barátok, blogkövetők, régi és új tanítványok! Szeptembertől heti három alkalommal tartok jógaórákat a Blaha Lujza térnél, ahol nagy szeretettel várlak Téged is! Az órarend a következőképpen alakul:

Hétfő 18h                   Yin jóga
Szerda 18.30h            Yin jóga
Szombat 11h              Ashtanga jóga kezdő tanfolyam –
                                   az alapoktól az önálló gyakorlásig
           7 alkalom, első tanfolyam szeptember 15-től október 27-ig
                            második tanfolyam november 3-tól december 8-ig

Az órák illetve a tanfolyam leírását alább találod a blogomon.
További info és jelentkezés:
0670 413 9175

Jóga & smoothie bar

Jó hír, hogy a közös gyakorlások után tápláló, frissítő és méregtelenítő zöldség-és gyümölcslevekkel fogjuk építeni testünk és lelkünk. A szezonnak megfelelő finom italokkal hidratáljuk magunkat. Hozd el kedvenc zöldséged, gyümölcsöd, fűszered, és közösen készíthetünk belőle egy csodaitalt!



Adomány alapú jóga

Az idei jógaórák adomány alapúak. Mindig is csodáltam a vipassana-elvonulások pozitív példáját, ahol a diákok saját lehetőségük és akaratuk szerint támogatják a tanfolyamot. Üzleti céltól mentesen, attól a tiszta szándéktől vezérelve, hogy mások is részesei lehessenek a tanultaknak. Ezt a hagyományt szeretném idén ősszel élővé tenni. Rád bízom, mennyit tudsz és szeretnél áldozni a közösen töltött időkért, milyen értékeket fedezel fel benne magad számára és hogyan szeretnéd ezt visszaforgatni a világnak.

No comments:

Post a Comment